Overvejer du at blive iværksætter?


Er dette dit nye skrivebord? Kontor i Symbiosen Bjæverskov.

I Symbiosen er det lettere at komme i gang. Du kommer ind i et arbejdsmiljø, hvor det handler om produktion, optimerede arbejdsgange, marketing, salg – og i sidste ende din bundlinje. Uanset om du i starten blot skal bruge en kontorplads, eller du allerede nu skal bruge et produktionsområde, så bør du starte din virksomhed i Symbiosen.

Hvis du fra starten har brug for et kontor, men blot skal bruge et produktionsområde på time eller dagsbasis, så anbefaler vi, at du til produktionsdelen benytter dig at Kitchen Collective. Her kan du teste dine idéer i et professionelt industrikøkken i Sydhavnen, mens du gør dig klar til at overtage et produktionslokale på fuld tid.

Hvad er Symbiosen?

På mange måder minder det om et kontorfællesskab eller et butikscenter. Deltagerne er virksomheder, der deles om alt, det giver mening at deles om. Det sænker virksomhedens omkostninger. Forskellen er, at Symbiosen er et produktionsfællesskab, hvor virksomheder inden for samme sektor, eksempelvis fødevaresektoren, producerer under samme tag. I Symbiosen overlader du bekymringer om rens af tagrender og meget mere til os. Så kan du koncentrere dig om din kerneforretning: Din produktion og dit salg.

I Symbiosen forsøger vi at optimere energiforbruget, så din produktion bliver mere miljøvenlig. Vi deles om mange ting – fra fragtramper til omklædningsfaciliteter. Vi deler viden og hjælper hinanden med kontakter og erfaringer. Hvis du en dag ikke er her, kan andre hjælpe med at åbne for fragtfirmaet. Vi køber ind sammen, hvis vi kan få en bedre handel. Alt sammen for at din virksomhed får den bedst mulige start.

I Symbiosen kan du få:

  • Et skrivebord klar til overtagelse
  • Et fagligt miljø inden for fødevareproduktion
  • Produktionsområder med plads til at vokse
  • Netværk og ”kolleger” inden for branchen

Læs mere om mulighederne i Fødevaresymbiosen Bjæverskov.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil besøge os.