Ledige produktionslokaler til fødevareproduktion nær København


I Symbiosen ved Bjæverskov, Køge Vest, er der stadig ledig plads til fødevareproduktion samt relaterede virksomheder, der gerne vil producere eller distribuere med base i et fagligt miljø, hvor der er fokus på optimering, produktion og faglig sparring. Her kan du leje et lokale til din produktion af fødevarer, hvor du får adgang til en masse fælles faciliteter.

I Symbiosen fokuserer du på din produktion. Fællesfaciliteter deler du med etablerede producenter og iværksættere – alt sammen inden for fødevarebranchen. På den måde opnår du en masse besparelser, samtidig med at du potentielt kan opnå dynamiske effekter, når du samarbejder med dine nye naboer.

Plantegning over Symbiosen. Kontakt os for at finde ud af, hvor din virksomhed skal producere: Mobil 20406080

Klargjort produktionslokale

– Produktionslokaler fra 100 til 1.000 kvadratmeter
– Kontorfaciliteter og ledige skriveborde (1250 kroner om måneden)
– Fælles kølerum
– Fælles fryserum
– Fælles tørlager
– Kvadratmeterpris fra 250 kroner årligt!

Symbiosen Bjæverskov ligger 800 meter fra motorvejsafkørslen ved Borup – lige før myldretidstrafikken starter. Det gør det til en destination, der er nem at nå fra store dele af Sjælland, inklusive København.

Vi har fælles køle- og fryserum, samt alt fra fragtramper til truck og omklædningsfaciliteter. Der er også ledige ledige pladser i vores kontorfællesskab med adgang til mødefaciliteter.

Kontakt os for at høre mere eller få en rundvisning – et besøg er helt uforpligtende!