Er du nystartet eller har du en mindre virksomhed?


Kaffeværkstedets risteri i Symbiosen Bjæverskov.

I Symbiosen kan du reducere dine omkostninger, så dine produkter og ydelser er konkurrencedygtige. Du vil få sparringspartnere blandt de andre virksomheder i Symbiosen, så du får nye perspektiver på din forretning. Om du skal bruge produktionsområde, lager og/eller kontorer, så finder vi en løsning, hvor der er fokus på arbejdsgangen i din virksomhed.

Hvad er Symbiosen?

På mange måder minder det om et kontorfællesskab eller et butikscenter. Det er virksomheder, der deles om alt, det giver mening at deles om, hvilket sænker virksomhedens omkostninger. Forskellen er, at Symbiosen er et produktionsfællesskab, hvor virksomheder inden for samme sektor, eksempelvis fødevaresektoren, producerer under samme tag.

I Symbiosen forsøger vi at optimere energiforbruget, så din produktion bliver mere miljøvenlig. Vi deles om mange ting – fra fragtramper til omklædningsfaciliteter. Vi deler viden og hjælper hinanden med kontakter og erfaringer. Vi køber ind sammen, hvis vi kan få en bedre handel. Alt sammen for at din virksomhed får bedst mulige vilkår.

I Symbiosen kan du få:

  • Optimering af resurseforbrug
  • Flere faciliteter for færre kvadratmeter
  • Fleksible kvadratmeter, så din virksomhed kan vokse
  • Et fællesskab hvor alt, hvad der med fordel kan deles, deles!

Læs mere om mulighederne i Fødevaresymbiosen Bjæverskov.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil besøge os.