34 Vest – ‘Det Gamle Mejeri’


Ved afkørsel <34> Borup/BJæverskov, på landevejen mellem Ringsted og Køge, ligger ’34 Vest’. Det er navnet for Symbiosens mødefaciliteter, der i første omgang tæller mødelokaler og konferencefaciliteter i Symbiosens kontorhotel, men sidenhen også vil tilbyde faciliteter i ‘det gamle mejeri’ op mod vejen.

Effektive møder og konferencer

I Symbiosens kontorhotel er der møde- og konferencefaciliteter i flere størrelser. Der er konferencelokale til 30+ deltagere, og der er mødelokaler til 4-8 deltagere. Lej også et kontor for en dag!

Med stole på begge sider af hesteskoens “arme”, kan der sidde 36 personer. 22 personer kan sidde i hesteskoopstillingen, hvis I kun benytter ydersiden.

34 Vest i Fuglebæk Andelsmejeri

Lige ved alfarvej ligger der typisk et mejeri. Det gør der også her. Det er en bygning med sjæl, historie og muligheder. Den charmerende funktionelle industribygning har bevaret mange af de originale detaljer, og de brune bornholmske klinker giver den højloftede bygning et varmt udtryk.

Det gamle Fuglebæk Andelsmejeri blev sidenhen til en margarinefabrik, og den store fødevarefabrik, som er blevet til Symbiosen Bjæverskov, blev bygget til. Nu venter “Det Gamle Mejeri” på at byde gæster indendørs til friskbrygget kaffe eller en lækker frokost med et glas kølig hvidvin. Det kan være i forbindelse med et selskab i selskabslokalet, en overnatning i bygningens B&B – eller måske blot et stop efter ‘coffee to go’ på vej hjem fra arbejde?

Sammen med kontorhotellets mødelokaler får I en lokation, hvor I kan afholde events, produktlanceringer, konferencer, medarbejderdage og meget mere.

34 Vest vil byde på:

  • Café
  • Bed & Breakfast – 17 værelser på første sal
  • Selskabslokaler
  • Eventspace
  • Konferencefaciliteter
  • Dagligvarebutik eller madmarked med lokale produkter
  • Take-away

Kontakt os, hvis det har din interesse.